Du betalar enkelt genom ett knapptryck i appen!

All betalning går genom appen och det belopp du bestämt som betalning reserveras på det betalkort du registrerat när du väljer en hämtare. När hämtningen är slutförd så trycker du på “Bekräfta och betala” direkt i appen i din annons för att skicka betalningen.

Du hittar enklast din annons genom att öppna appen och trycka på "Aktiviteter" längst ner.

Vi stödjer inte andra betalsätt som t.ex Swish eller kontanter i plattformen. Betala enbart via appen.

Du behöver bara registrera ditt betalkort en gång och alla uppgifter krypteras och förvaras säkert hos vår samarbetspartner för betalningar, Stripe.

Har du en iPhone så kan du också använda Apple Pay för betalningar i Tiptapp.