En annan användare ansöker med tidsförslag om upphämtning, förslagen som skickas kan innebära samma dag som användaren ansöker eller dagen efter.

Om de förslag du fått inte är aktuella kan du alltid begära nya tider av de hämtare som ansökt om att hjälpa dig. Tänk på att du i de flesta fall inte ens behöver vara hemma utan kan t.ex istället ställa ut sakerna utanför porten eller på uppfarten.

Lägger du upp en annons i “Hit och Dit” och önskar leverans en viss tid så väljer du i första hand själv vilka tider du skulle vilja ha hjälp.