Tiptapp krediter ger dig en rabatt när du ska annonsera. Om du har en kampanjkod kan du skriva in den genom att öppna appen och trycka på menyn uppe till vänster, sedan på "Lös in kampanjkod".

När du annonserar och väljer din betalning så ser du eventuella krediter samt resterande belopp vad du kommer att betala.

Får du möjlighet att t.ex dela din annons på Facebook för att få krediter att Tiptappa för så måste de ske direkt via den rutan och går inte att göra i efterhand.

Tiptapp Krediter går ut efter ett tag, oftast håller dom ca 1 månad.