Ingen fara! Oftast kommer man på mer saker man gärna vill bli av med när man har gjort en annons. Lägg enkelt upp en till annons och välj samma hämtare som redan är påväg om du får en förfrågan, alternativt välj någon annan om den första hämtaren inte har möjlighet eller t.ex inte längre har plats kvar i bil eller släp.

Det är inte tillåtet att lägga till fler saker på den ursprungliga annonsen om du redan har fått förslag om hämtning eller har valt en hämtare. Anledningen är att annonsen då inte är vad hämtarna har ansökt på vilket kan skapa problem vid upphämtning då de har förväntat sig något annat utifrån annonsens bilder och beskrivning som de först ansökte på.

Har du inte fått något förslag eller valt en hämtare så kan du alltid uppdatera din befintliga annons med bilder, beskrivning eller öka betalningen genom att trycka på "Ändra" i annonsen, om du vill få fler som nappar.