Om hämtaren inte dyker upp så bör du i första hand försöka kontakta hämtaren, detta kan du göra genom din annons.
Om tiden för hämtning passerar kan du avbryta hämtningen och välja någon annan.

Har hämtaren tryckt på “Klar” utan att ha hämtat allt så bör du också i första hand kontakta hämtaren, ibland kan annonsen markeras som klar om hämtaren behöver ta ett varv till tippen.  Uppkommer fler frågor efter det kan du skicka ett mail till support@tiptapp.se så försöker vi hjälpa till så gott vi kan.

Ingen betalning görs före du själv bekräftar att det är hämtat.