När du lägger upp en annons så syns endast ditt förnamn och din ort för de som tittar på din annons. Det är bara den du väljer som hämtare som får tillgång till ditt fullständiga namn, exakta adress (som är angiven i annonsen), din kontaktinformation och eventuell portkod. Det är också bara den du väljer som kan kontakta dig.

Did this answer your question?