Tänk på att Tiptapp är en plattform som sammanför privatpersoner vilket innebär att alla våra användare, annonsörer som hämtare, är privatpersoner. Det är alltså inte vi som företag eller våra anställda som utför hämtningar.

Hämta ut "kvitto":

När annonsen är stängd och du är inloggad på ditt Tiptapp-konto kan du enkelt själv hämta "kvitton" (Underlag) för dina annonser eller hämtningar genom din annons:

1. För iOS - Öppna appen och tryck på "Aktivitet" längst ner i menyn
    För Android - Öppna appen och tryck på ikonen längst upp till höger
  2. Välj annons
  3. Gå längst ner i annonsen och tryck på "Hämta kvitto"

Notera att du får 2 "kvitton", 1 för summan du betalade och 1 för vår avgift på 19kr.
(I vissa få fall kan det vara så att dessa 19kr inte tillkom, då får du bara 1 "kvitto")

Har du köpt en försäkring i appen via Omocom så får du ett mail från dom, det mailet är ditt kvitto/underlag för den kostanden.

Som annonsör kommer därmed ditt "kvitto" eller "faktura" för annonsen inte att innehålla moms då hämtningen är slutförd av en annan privatperson. Däremot innehåller vår avgift på 19kr moms.

Som hämtare så innehåller ditt kvitto moms på de 25% som Tiptapp erhåller för användandet av plattformen.