Som Annonsör:

Du kan avbryta en hämtning via annonsens meny “Avbryt hämtningen” först när tiden du valt en hämtare på har passerat.

Varför? För att den som hämtar ska få en chans slutföra annonsen.
Men jag ångrade mig? Det går bra! Försök ringa personen som ska hjälpa dig eller skicka ett meddelanden. Det viktiga är att ni är överens.
Hur hittar jag min annons? Du hittar enklast din annons genom att öppna appen och trycka på "Aktivitet(er)" längst ner i menyn (iOS) eller i det mörka fältet. (Android)

Hämtaren informeras automatiskt när du avbryter och din annons öppnas upp så att du kan få hjälp av någon annan. Betyget för den hämtande användaren går också ner. Vill du ta bort din annons trycker du på den lilla menyn "..." uppe till höger i annonsen efter att du avbrutit.

____________________________________________

Som Hämtare:

Du kan avbryta en hämtning när som helst via annonsens meny “Avbryt hämtningen” om du får oväntat förhinder. Det är bättre för ditt betyg om du själv avbryter, även så tidigt som möjligt.

Du hittar enklast dina hämtningar genom att öppna appen och trycka på "Aktivitet(er)" längst ner i menyn (iOS) eller i det mörka fältet. (Android)

Avbryter du får du en fråga varför du avbröt. Oskäliga anledningar till att du avbryter kommer att påverka ditt betyg negativt vilket leder till att det kommer bli svårare för dig att bli vald som hämtare i framtiden.