Som Annonsör:

Du kan avbryta en hämtning via annonsens meny “Avbryt hämtningen” först när tiden du valt en hämtare på har passerat.

Varför? För att den som hämtar ska få en chans slutföra annonsen.
Men jag ångrade mig? Det går bra! Försök skriva till personen som ska hjälpa dig. Det viktiga är att ni som användare är överens.
Hur hittar jag min annons? Du hittar enklast din annons genom att öppna appen och trycka på "Aktivitet(er)" längst ner i menyn.

Hämtaren informeras automatiskt när du avbryter och din annons öppnas upp så att du kan få hjälp av någon annan. Du får nu möjligheten att betygsätta utifrån eventuell konversation och överenskommelse mellan er som användare. Vill du ta bort din annons efter att du avbrutit så trycker du på den lilla menyn "..." uppe till höger i annonsen efter att du avbrutit.

____________________________________________

Som Hämtare:

Du kan avbryta en hämtning när som helst via annonsens meny “Avbryt hämtningen” om du får oväntat förhinder. Din statistik för "Fullbordade" kommer att gå ner och du kan eventuellt få sänkt betyg av annonsören.

Du hittar enklast dina hämtningar genom att öppna appen och trycka på "Aktivitet(er)" längst ner i menyn.

Avbryter du får du en fråga varför du avbröt. Detta skickas till annonsören som kan ta anledningen som hjälp i bedömning vid betygsättning. Avbryter du mycket kommer det bli svårt för dig att bli vald som hämtare i framtiden.