För att vi ska kunna hjÀlpa dig att genomföra detta behöver vi ha ditt registrerade telefonnummer, namn och emailadress. Skicka detta till support@tiptapp.se och mÀrk mailet med "Avsluta".

NÀr du Äterkommit med ovan, fÄr du en kod skickad till dig via SMS. Denna kod behöver vi fÄ tillbaka för att kunna sÀkerstÀlla att rÀtt person begÀr att fÄ kontot raderat.

Du fÄr en bekrÀftelse av oss sÄ fort ditt konto har blivit avslutat. Vi besvarar alla mail inom nÄgra dagar, fÄr du inget svar sÄ har vi inte mottagit ditt mail.