Kul att du vill hämta saker i Tiptapp!
Tänk på att Tiptapp inte är ett jobb och att det finns en gräns för hur mycket du kan "tjäna" per år. Det är enbart du som får använda ditt konto och du är personligen ansvarig för allt som sker under ditt konto.

Registrering

Du kan antingen registrera dig via ditt konto eller första gången du trycker på att “Hämta” en annons. Har du inte skapat ett konto behöver du först göra detta.

För att börja hämta något så registrerar du följande i appen:

• Namn & telefonnummer
  • Dina folkbokförda uppgifter (Adress, personnummer osv)
  • Bankkonto
  • Ladda upp en profilbild av dig själv

Nu kan du ansöka för att hämta din första annons!

Mer Information:

Du ansvarar själv för Deklaration & Skatt för ditt användande av Tiptapp.