I de flesta fallen så är det många som skickar in en ansökan att hämta de annonser som publiceras i Tiptapp. Det är inte vi som väljer någon utan det är annonsören.

En annonsör väljer en hämtare utifrån:

• Tider

• Betyg

• Statistik

Vi ser också att en trevlig profilbild bidrar till fler hämtningar.

Tider:
Desto fler tidsförslag du skickar desto större chans är det att annonsören väljer dig eftersom de kan hitta en tid som passar bra.

Betyg:
Desto högre betyg och bättre statistik du har, desto större chans har du att bliv vald då det bevisar att du kan slutföra dina hämtningar och att andra annonsörer är nöjda. Avbryter du så kommer din statistik för slutförda hämtningar att gå ner och det blir svårare att bli vald.

Statistik:
När du slutför hämtningar så visas det i din statistik vilket ger ett trovärdigt intryck till annonsören att du kan slutföra hämtningar.

Notiser:
Se till att dina notiser är påslagna och var redo att ansöka så fort du ser att en ny annons kommer upp som du är intresserad av. Många ansöker redan efter bara 10-20 sekunder, så du kommer inte bli vald på allt du ansöker på. Om du inte blir vald som hämtare inom några minuter så kan du dra tillbaka din förfrågan och ansöka på något annat. Du får en notis om du blir vald att hämta. Om annonsören aldrig gjort en annons tidigare så kommer du som ny hämtare att se annonsen något senare.

Jag behöver fler tips!
Om du ansöker på annonser med lägre betalning eller gratis annonser så har du lättare att bli vald då något färre personer ansöker på dessa. När du väl slutfört 1-3 sådana annonser så kommer troligtvis att ha ett bra betyg och bli vald enklare.

Avbryter du ofta kommer andra annonsörer med högsta sannolikhet inte att välja dig, så ansök bara på det du verkligen vill hämta och det du tror att du kan slutföra.

När du slutfört din första hämtning för återvinning så kommer vi att granska hämtningen innan vi aktiverar ditt konto för utbetalningar och vidare återvinnings-annonser. Detta sker vanligtvis inom 24 timmar men kan dröja något längre under helger.