När du har publicerat din annons får du förslag med olika tider av andra Tiptappare som har tid, möjlighet och plats över i bil och släp och som gärna hjälper dig att hämta det du vill bli av med.

Du väljer nu din hämtare utifrån betyg, antal genomförda hämtningar och den tid som passar dig. I de flesta fall behöver du inte ens vara på plats utan kan istället ställa ut det du vill ha hämtat på en plats som du väljer i appen. Ditt valda belopp reserveras på ditt betalkort när du väljer en hämtare.

När hämtningen är genomförd markerar hämtaren det i appen varpå du får en notis och kan “Bekräfta och betala” hämtningen. Är du inte hemma kan du vänta med att bekräfta tills att du kommit hem eller har möjlighet att se att allt är borta.

När du har bekräftat hämtningen så blir reservationen en transaktion och din betalning skickas till hämtaren. Som ett sista steg får du nu betygsätta din hämtare, din hämtare betygsätter också dig.

Om en hämtning skulle avbrytas så släpps reservationen automatiskt i samma sekund och en ny reservation skapas när du väljer en ny hämtare.

Did this answer your question?