Det är helt gratis att ladda ner appen och det är helt kostnadsfritt att lägga upp annonser. Du betalar enkelt genom ett knapptryck i appen!

All betalning går genom appen och det belopp du bestämt som betalning reserveras på det betalkort du registrerat när du väljer en hämtare. När hämtningen är slutförd så trycker du på “Bekräfta och betala” direkt i appen i din annons för att skicka betalningen. Du hittar enklast din annons genom att öppna appen och trycka på "Aktiviteter" längst ner.

Vi stödjer inte andra betalsätt som t.ex Swish eller kontanter i plattformen. Betala enbart via appen.

Väljer du att skapa en annons så betalar du bara den summa du själv väljer vid publicering + 19kr, och du betalar bara när hämtningen är slutförd. Avbryts hämtningen betalar du inget. Du bekräftar alltså själv betalningen först efter att du är nöjd med den hjälp du fått. Den som hjälper dig får 75% av din betalning och Tiptapp 25%.

Du behöver bara registrera ditt betalkort en gång och alla uppgifter krypteras och förvaras säkert hos vår samarbetspartner för betalningar, Stripe.

Har du en iPhone så kan du också använda Apple Pay för betalningar i Tiptapp.