En bra profilbild kan hjälpa dig som hämtar att bli vald oftare!

Profilbilden måste vara en bild direkt tagen på dig som äger kontot så att den som väljer dig vet vem som kommer. Ett tips är att ta en bild på dig med ditt fordon i bakgrunden. På så sätt blir det enklare för annonsören att bedöma om du får plats med sakerna i bilen. Visste du att ett leende på bilden kan ge ett positivt och trevlig intryck som gör att du blir vald oftare?