Det finns flertal olika saker som kan stoppa dig som användare. Här är några!
Notera att de flesta begränsningar sker automatiskt där du får höra av dig till oss på supporten för hjälp.

• Avbrutna hämtningar (Annonsör eller hämtare avbryter)
    Enligt vår statistik är ca 1 avbruten per 10 slutförda rimligt. Avbryter du oftare kommer inte bara ditt betyg att gå ner utan du riskerar att begränsas från fler hämtningar ur den kategorin.
  • Återvinning
    Dokumentation av återvinning (och återbruk) behöver ske korrekt för att få fortsätta använda appen. Uteblir detta i mer än 5-10 dagar så begränsas kontot. (Kontroller sker också löpande där begränsning sker om något är oklart)
  • Swish & Betalning utanför plattformen
    Tar du betalning utanför plattformen så stängs kontot ner omedelbart utan en andra chans då detta innebär att du använder vår plattform medan du inte vill betala för det.
  • Lånar ut konto
    Det är bara du som får använda ditt konto. Det innebär att bara du får ansöka, hämta och återvinna. Används kontot av någon annan så riskerar kontot att stängas ner.
  • Ny
    När du är helt ny så genomgår du några extra kontroller för att vi tillsammans ska se så att du förstår hur appen fungerar. Om användandet inte ser ut att fungera så kan ditt konto begränsas som hämtande användare.
  • Profilbild
    Din profilbild måste vara en bild direkt tagen på dig som hämtar, allt annat leder till begränsning tills att det är löst och du hört av dig.
  • Lågt Betyg
    Om ditt betyg går ner mycket eller om du får lågt betyg från annonsörer så är det en indikation på att något gått fel där ditt konto kan komma att begränsas.
  • Annonser som inte är "riktiga"
    Om du skapar annonser som inte är riktiga eller som t.ex försöker få annonsörer att ringa dig direkt så stängs kontot ner direkt.
  • Oförsiktig/Otrevlig
    Skulle vi få höra från flera annonsörer att ett beteende känns otrevligt så riskerar man att kontot stängs av.
  • Bedrägeri/Dumpning
    Skulle vi misstänka bedrägeri eller dumpning så stängs kontot ner under utredningen. Detta kan leda till polisanmälan.
  • Bryter mot användarvillkor
    Läs gärna våra användarvillkor för vidare information.
  • Övrigt
    Vi är också en öppen plattform där vi vill att alla ska trivas. Anser vi att någon användare inte bidrar till en trevlig plattform så kan kontot stängas ner.