När annonsen är stängd och du är inloggad på ditt Tiptapp-konto kan du enkelt själv hämta kvitton för dina annonser eller hämtningar:

1. Öppna appen och tryck på "Aktiviteter" längst ner i det mörka fältet

2. Välj annons

3. Gå längst ner och tryck på "Hämta kvitto"

Tänk på att Tiptapp är en plattform som sammanför privatpersoner vilket innebär att alla våra användare, annonsörer som hämtare, är privatpersoner.

Som annonsör kommer därmed ditt "kvitto" eller "faktura" inte att innehålla moms då hämtningen är slutförd av en annan privatperson.

Som hämtare så innehåller ditt kvitto moms på de 20% som Tiptapp erhåller för användandet av plattformen.