För att inte missa någonting i appen föreslår vi att du aktiverar notiser för det du är intresserad av. För att dessa notiser ska fungera måste du först tillåta att Tiptapp skickar notiser till dig i din mobiltelefons inställningar. Notiserna i Tiptapp är baserade på det avstånd du ställt in i filtret för respektive kategori.

I Tiptapp, gå till Meny > Mitt konto > Notiser och aktivera de notiser som du vill ta emot.