Nej! Varje användare måste ha sitt eget konto.

Du använder Tiptapp i form av privatperson och är ensam ansvarig för allt som sker på ditt konto.

Varje person måste ha sitt eget konto och man får bara ha 1 konto per person. När du skapar ett konto måste du registrera dina egna folkbokförda uppgifter, ditt eget bankonto och ta en bild på dig.

Detta är en trygghet för alla inklusive annonsören att det är rätt person som kommer till platsen och hämtar. Det är bara du som äger kontot som får ansöka, hämta och återvinna via appen. Om du inte kan hämta så behöver du avbryta.

Du får jättegärna ta bärhjälp av en kompis medan du inte får låna ut ditt konto. Om ni är flera som hjälps åt och vill använda appen så behöver ni skapa varsitt konto. Om vi ser att flera personer använder kontot så kan det leda till avstängning.

Det finns också en fördel att ha varsitt konto! Ni kan ansöka på samma annons eller olika annonser samtidigt.