I de flesta fallen så är det många som skickar in en ansökan att hämta de annonser som publiceras i Tiptapp.

En annonsör väljer en hämtare utifrån:

• Tider
  • Betyg
  • Statistik

Vi ser också att en trevlig profilbild bidrar till fler hämtningar.

Tider:
Desto fler tidsförslag du skickar desto större chans är det att annonsören väljer dig eftersom de kan hitta en tid som passar bra.

Betyg:
Desto högre betyg du har desto större chans har du att bliv vald då det bevisar att du kan slutföra dina hämtningar och att andra annonsörer är nöjda. Avbryter du så kommer ditt betyg att gå ner och det blir svårare att bli vald.

Statistik:
När du slutför hämtningar så visas det i din statistik vilket ger ett trovärdigt intryck till annonsören att du kan slutföra hämtningar.

Notiser:

Se till att dina notiser är påslagna och var redo att ansöka så fort du ser att en ny annons kommer upp. Många ansöker redan efter bara 10-20 sekunder. Ansök på många annonser, blir du vald på 1 annons av 10 så är det väldigt bra. Om du inte blir vald som hämtare inom några minuter så kan du dra tillbaka din förfrågan och ansöka på något annat. Du får en notis om du blir vald att hämta. Om annonsören aldrig gjort en annons tidigare så kommer du som ny hämtare att se annonsen något senare.

Jag behöver fler tips!

Om du ansöker på annonser med lägre betalning, gratis annonser eller Hit & Dit annonser under 300kr så har du lättare att bli vald då något färre personer ansöker på dessa. När du väl slutfört 1-3 sådana annonser så kommer troligtvis att ha ett bra betyg och bli vald enklare.

Om du behöver avbryta dina första annonser så kan ditt konto komma att begränsas så att vi tillsammans får kika på vad som har hänt. Enligt vår statistik så bör man avbryta högst 1 annons av 10 slutförda. Avbryter du oftare så kan ditt konto komma att begränsas. Avbryter du kommer ditt betyg troligtvis att gå ner vilket innebär att du får färre hämtningar.

När du slutfört din första hämtning mot betalning så kommer vi att granska hämtningen innan vi aktiverar ditt konto för utbetalningar. Detta sker vanligtvis inom 24 timmar men kan dröja något längre under helger.