Du som vill hjälpa en annan användare via Tiptapp ska verifiera dig med BankID. Ditt BankID ska finnas installerat på samma mobiltelefon som du använder Tiptapp-appen. Ditt BankID kan bara kopplas till ett konto och du kan inte använda någon annans BankID då informationen måste stämma överens med övriga uppgifter som du registrerar.

Jag kan inte verifiera mig?
Kontrollera att det är din egna mobiltelefon du använder och att BankID finns installerat. Du kan inte vara verifierad med BankID på flera mobiltelefoner samtidigt och du måste verifiera dig med BankID på samma mobiltelefon som du använder Tiptapp på.

Jag har köpt en ny telefon, vad gör jag nu?
Ladda ner och installera ditt BankID på din nya telefon och logga sedan in i Tiptapp-appen. Nu kan du verifiera dig på din nya telefon och knyta ditt konto och BankID till denna enhet. Det är bara möjligt att använda Tiptapp på en mobiltelefon åt gången.

Kan jag ta bort mitt konto och skapa ett nytt?
Eftersom du redan verifierat dig med BankID en gång så kommer ditt BankID känna igen att du använt Tiptapp och du kommer därmed inte kunna skapa ett till konto.